Terug

Concert: Memory Lane

Zondag, 28 november 2021
Van 15:00 tot 17:00 Partycentrum De Kentering
Next Generation
Ruimte bezet

Op zondagmiddag 28 november 2021 is er weer een winterconcert in de Kentering! De bedoeling is dat we, zoals voorgaande jaren, een verhaal vertellen waarmee we een aantal muziekstukken aan elkaar rijgen.

 

We kwamen met ons organisatiegroepje, mede door de afgelopen periode van Corona, op het volgende spoor: toenadering zoeken tot elkaar, verhalen delen, memories en muziek uit verschillende decennia. Al snel kwam hieruit het thema: Trip down Memory Lane.

Memory Lane wordt een reis door de decennia vanaf het begin van de tweede wereldoorlog, dus van de 40-iger jaren tot nu toe met bijdragen van onze eigen muzikanten voor wat betreft de muziekkeuze en de verhalen. Muziek is een krachtig medium wat we van nature koppelen aan herinneringen en verhalen. Je zet bijvoorbeeld de radio aan en hoort de zomer-hit van die heerlijke vakantie die je hebt gehad, dan ben je in gedachten weer daar en voel je de zwoele wind weer in je gezicht en herinner je je zelfs de geuren van het strand. Of er was in je leven een gebeurtenis die je geraakt of gevormd heeft en je weet nog precies welke muziek daarbij hoorde. Iedereen heeft wel van die nummers en een aantal leden van ons orkest Next Generation is bereid geweest hun persoonlijke verhaal bij dat nummer te delen.

Op 28 november worden deze verhalen verteld en speelt het orkest de bijbehorende muziek. En hoe mooi kan het zijn, we bestrijken met deze nummers ook nog eens alle bovengenoemde decennia.

De kaartverkoop start nu! Bestel je kaartje(s) door een mail te sturen naar: evenement@stcecilia.nl
Het is ook mogelijk om tickets bij de ingang te kopen.

Tijdens het concert zijn de dan geldende corona-beperkingen van toepassing. Kijk hiervoor op de site van de overheid of van de Kentering.