5 mei Bevrijdingsplein Rosmalen

Zondag 29 april 2018

5 mei vier je samen

Zaterdag 5 mei wordt op initiatief van gedachteniskapel Vennehof en het Rodenborch College de Driesprong in Rosmalen omgetoverd tot het Bevrijdingsplein.

Het Bevrijdingsplein zal een opmaat zijn naar 75 jaar bevrijding in 2019.

Verschillende verenigingen, stichtingen, het Rodenborch en de horecaondernemers trekken samen op om een sprankelend programma te presenteren.

Overdag zijn er een aantal stands waarin de essentie van vrijheid gepresenteerd wordt en zijn er momenten waarop stil wordt gestaan bij vrijheid.

Want: 4 mei herdenk je en 5 mei vier je!

Het Bevrijdingsplein heeft een middag- en avondprogramma.

Van 11.00 tot 18.00 uur zullen meerdere lokale en interlokale talenten en verenigingen zich presenteren op het grote podium op de Driesprong in Rosmalen, met een keur aan diversiteit van dans, zang, muziek, spraak en toneel.

Muziekvereniging St. Cecilia levert een bijdrage op bijzondere wijze. Het Harmonieorkest en het Rodenborchcollege zijn een samenwerking aangegaan met twee bijzondere zangtalenten : Suzanne van der Els en Larissa Boersma. Muziek verbindt en de klankkleuren van het orkest en deze jonge talenten passen erg goed bij elkaar. Laat je verrassen door nummers als "Colors of the wind", "I dreamed a dream", "Mag ik dan bij jou" of "Like a natural women" en nog vele andere.

Muziekvereniging St. Cecilia is om 15:45 uur te zien en te beluisteren.

Het avondprogramma van het Bevrijdingsplein - organisatie in handen van Satisfaction Rosmalen - wordt ingevuld door 2 coverbands.

Van 19.00 tot 23.00 uur zullen zij om toerbeurt het podium op de Driesprong beklimmen en het Bevrijdingsplein spetterend afsluiten. Bijzijn is meemaken ! 120% feest - 120% confetti in je bier !