Bijzonder samenwerkingsproject Next Generation & Bossche Muziekschool

Vrijdag 2 november 2018

Bijzonder samenwerkingsproject Next Generation & Bossche Muziekschool

Het Orkest Next Generation - onderdeel van Muziekvereniging Sint Cecilia Rosmalen - en de Regionale Muziekschool ‘s-Hertogenbosch werken samen aan een bijzonder project.

De voorbereidingen voor dit project - het grote Winter Matinee Concert - zijn reeds in volle gang. Voor de zomer heeft de werkgroep - bestaande uit een vijftal muzikanten van Next Generation - al contact gezocht met de muziekdocenten van de Regionale Muziekschool ‘s-Hertogenbosch en is er een start gemaakt met dit bijzondere samenwerkingsproject.

Regionale Muziekschool ‘s-Hertogenbosch heeft haar eigen leerlingen geënthousiasmeerd om deel te nemen aan dit project. Daarnaast is er ook via andere kanalen reclame gemaakt d.m.v. flyers, een promotiefilmpje, website Muziekvereniging St.Cecilia/Regionale Muziekschool ‘s-Hertogenbosch en rechtstreekse contacten. Inmiddels hebben zich 5 nieuwe muzikanten aangemeld.

Hoe bijzonder dit samenwerkingsproject is blijkt ook wel aan het steuntje in de rug dat Next Generation van de gemeente heeft mogen ontvangen, omdat deze samenwerking in hun ogen vernieuwend is.

Het Winterconcert - met als thema: Concert bij de open haard - vindt plaats op 9 December aanstaande in de Kentering te Rosmalen

Wees er snel bij want vol is vol !!!

Nadere info: 
www.stcecila.nl 
www.muziekschoolshertogenbosch.nl