Een Muzikaal Kerstontbijt

Zondag 10 november 2019

Om 9.30 uur is er bij Perron-3 te Rosmalen een muzikale ontvangst met een warme kop chocomel waarna U naar binnen gaat om plaats te nemen aan de Kerstontbijttafel. Terwijl U van een heerlijk kerstontbijt gaat genieten zorgt het Callistus Ensemble voor de muzikale omlijsting, maar dat doen we niet alleen. Het Kerstontbijt wordt ook opgeluisterd door Popkoor Tune.

Met dit muzikale Kerstontbijt willen we op een bijzondere manier de kerstperiode van 2019 inluiden. Rond 12.00uur is het Kerstontbijt afgelopen.

We hopen U op 15 December te mogen verwelkomen aan de Kerstontbijttafel. Het reserveren van een plekje aan een van de ontbijttafels kan tot en met 8 december 2019 via het emailadres callistusensemble@gmail.com

Graag in de mail vermelden met hoeveel personen en of er ook kinderen meekomen. Kinderen t/m 12 jaar ontvangen namelijk een korting op de entreeprijs en betalen € 10.00 i.p.v. € 12.50 Na aanmelding ontvangt U een betalingsverzoek. De entreeprijs van € 12.50 is de prijs voor het concert inclusief ontbijt.