Muzikaal weekend in kerstsfeer

Maandag 4 december 2017

Kerst, de uitgelezen tijd om samen te zijn en je te laten verwarmen door muziek. Onze muzikanten van het Callistus Ensemble, Next Generation en Youngstars nemen je mee op zaterdag 16 en zondag 17 december in de aanloop naar Kerstmis.

ZATERDAG 16 DECEMBER

CHRISTMAS IN MY HEART

Het Rosmalens Mannenkoor o.l.v. Ien Bouwmans geeft jaarlijks hun kerstconcert in de Lambertuskerk en heeft dit jaar als titel "Christmas in my heart". Een titel die benadrukt dat Kerstmis ook een innerlijk gevoel is en een titel die - door de Engelstalige omschrijving - aangeeft dat er gezongen wordt in andere talen.

Dit jaar levert het Callistus Ensemble een muzikale bijdrage aan het kerstconcert. Het ensemble zal o.l.v. Julian Igel enkele liederen van het koor begeleiden, maar daarnaast ook stukken zonder zang ten gehore brengen.

Het concert is op zaterdagmiddag van 15:00 tot 16:15 uur in de St. lambertuskerk in Rosmalen.

Toegang is gratis - vrije gift na afloop

 

NEXT GENERATION'S WINTER WONDERLAND 

Next Generation neemt je mee naar Winter Wonderland. Het orkest speelt o.l.v. Paul van Trooyen muziek waar je warm en vrolijk van wordt en waardoor je al in de kerststemming komt.

Dit jaar hebben ze echt bijzondere gasten. De bekende presentator Hans Breuer praat de avond aan elkaar en laat je nader kennismaken met Next Generation.

Drievoudig Nederlands kampioen rolstoeldanspaar Kimberly van de Broek en Rosanna Schellekens geven enkele dansdemonstraties.

Tenslotte zijn ze bijzonder vereerd dat Hans Eijkemans in het Winter Wonderland komt ton praten. Hij wil lid worden van het orkest van Rieu als Hannus de Violist, maar of dat lukt…

Ze zijn met het concert te gast bij het Danscentrum Rosmalen dat gerund wordt door Paul, José en Dorthy Post. Na afloop van het concert draait Dorthy “plaatjes” waarop je heerlijk kunt dansen en staan Paul en José achter de bar voor een hapje of drankje.

Kaartjes à €5,- per stuk (inclusief een consumptie) zijn verkrijgbaar bij Primera op de Driesprong 

Dit muzikale Winter Wonderland vind je vanaf 20:00 uur bij Danscentrum Rosmalen. (Landgoed Coudewater)

ZONDAG 17 DECEMBER

KERSTMARKT ROSMALEN

Op zondagmiddag vind je tussen 13:00 en 15:00 uur zowel het Callistus Ensemble als de Youngstars op de gezellige kerstmarkt in het centrum van Rosmalen.

Het ensemble o.l.v. Julian Igel en onze Youngstars o.l.v. Sep Otten brengen de markt met muziek in kerstsfeer en zullen ze de inzegening van de grote kerstboom op de Driesprong muzikaal ondersteunen.

We hopen je graag te ontmoeten bij deze muzikale evenementen tijdens de mooiste tijd van het jaar!