Harmonieorkest

Het Harmonieorkest van Muziekvereniging Sint Cecilia uit Rosmalen bestaat momenteel uit zo’n veertig muzikanten. Zowel jong als oud zijn vertegenwoordigd en maken wekelijks samen met plezier muziek. Binnen het Harmonieorkest, maar zeker ook binnen de gehele vereniging is de jeugd een belangrijke schakel.
Door het jaar heen laat het Harmonieorkest van zich horen bij lokale evenementen, concerten in Perron-3, in de regio maar ook daarbuiten. Steeds zijn de muzikanten op zoek naar nieuwe uitdagingen zoals concerten in samenwerking met bijvoorbeeld koren, dansers, popbands en dergelijke.
Het Harmonieorkest speelt bewerkingen van symfonische muziek, popmuziek, filmmuziek, amusementsmuziek en musicalrepertoire. Muziek en plezier staan centraal en op deze basis werkt het Harmonieorkest aan de toekomst, om zo ook muzikaal te kunnen groeien.

Repetitie:

Het Harmonieorkest repeteert op woensdagavond van 19.30 tot 22.00 uur in de eigen repetitieruimte in Perron-3, Hoff van Hollantlaan 1 te Rosmalen.
Dirigent van het Harmonieorkest is Marco van Dulmen. Marco is Coördinator Amateurkunst, klarinetdocent, dirigent en uitvoerend musicus.
Mocht uw interesse voor Muziekvereniging St. Cecilia gewekt zijn, kom dan gerust eens vrijblijvend een repetitie bijwonen of speel gewoon op proef eens mee. 
U bent welkom.


Of u kunt contact opnemen via het contactformulier >>

Of direct inschrijven via het online inschrijfformulier.

Contact opnemen

Inschrijfformulier