Harmonieorkest

Het Harmonieorkest van Muziekvereniging Sint Cecilia uit Rosmalen bestaat momenteel uit zo’n veertig muzikanten. Zowel jong als oud zijn vertegenwoordigd en maken wekelijks samen met plezier muziek. Binnen het Harmonieorkest, maar zeker ook binnen de gehele vereniging is de jeugd een belangrijke schakel.
Door het jaar heen laat het Harmonieorkest van zich horen bij lokale evenementen, concerten in Perron-3, in de regio maar ook daarbuiten. Steeds zijn de muzikanten op zoek naar nieuwe uitdagingen zoals concerten in samenwerking met bijvoorbeeld koren, dansers, popbands en dergelijke.


Het Harmonieorkest speelt bewerkingen van symfonische muziek, popmuziek, filmmuziek, amusementsmuziek en musicalrepertoire. Muziek en plezier staan centraal en op deze basis werkt het Harmonieorkest aan de toekomst, om zo ook muzikaal te kunnen groeien.

Vanaf januari 2021 staat het Harmonie orkest onder leiding van Sandra van Luijtelaar.

Repetitie:

Het Harmonieorkest repeteert op woensdagavond van 19.45 tot 22.00 uur in de eigen repetitieruimte in de kelder van Perron-3, Hoff van Hollantlaan 1 te Rosmalen.
Mocht je belangstelling hebben, kom dan gerust eens vrijblijvend een repetitie bijwonen
Je bent welkom, maar laat ons even weten wanneer u komt. Mail: harmonie@stcecilia.nl

Of u kunt contact opnemen via het contactformulier