Rosmalen in Beweging

Woensdag 14 april 2021

Nog een paar dagen en “Rosmalen in Beweging” gaat van start!
Het grote aftellen naar het evenement ‘Rosmalen in Beweging’ is begonnen. Dit evenement duurt van 5 tot en met 25 mei. Tijd om je klaar te maken voor deelname aan dit evenement. Doe mee en ga wandelen of fietsen. De keuze is aan jou! Hieronder volgt praktische informatie over inschrijving, het verkrijgen van een mooie sjaal, het deelname-/sponsorformulier, de omschrijving van de uitgestippelde wandel-/fietsroutes en nog veel meer.
Inschrijfformulier
Via de link https://forms.gle/TCNLzwfYsMT84zSYAkun je je inschrijven. Dit formulier is bedoeld zodat je bekend bent bij de organisatoren van ‘Rosmalen in Beweging’ en je in het bezit kan komen van een sjaal.

Deelname-/sponsorformulier
Via de link  https://forms.gle/Toj567TLpsNAFnRz9kom je bij het belangrijkste document.
Met dit formulier kun je sponsors gaan benaderen en vervolgens het totaal opgehaalde bedrag aan de organisatie doorgeven. Dit alles met als doel om de horeca en winkeliers uit het centrum van Rosmalen een hart onder de riem te steken.In dit formulier tref je ook alle opties aan van het ruime aanbod van de wandel- en fietsroutes.

Het geld komt goed terecht en is hard nodig
Het organisatieteam van 'Rosmalen in Beweging' heeft goed overleg met Beleef Rosmalen/Centrum Management Rosmalen hoe de opbrengst straks besteed gaat worden. 
Het wordt een steun in de rug voor de horeca en de winkeliers uit het centrum van Rosmalen op momenten dat zij leuke dingen organiseren voor de Rosmalense samenleving. Dat kunnen vertrouwde activiteiten zijn maar ook nieuwe initiatieven. Ideeën zijn er bij Beleef Rosmalen volop en aan ambitie ontbreekt het zeker niet. Samen met de ondernemers maken we er iets moois van. Dat wordt dus met zijn allen genieten. 


Prijzen
Er worden diverse prijzenbeschikbaar gesteld. Dat varieert van het opmaken van een gratis document bij Hoffspoor Notarissen, een week lang onbeperkt sporten bij Solid Gym, twee vrijkaartjes voor Welcometo Satisfaction, een workshop Barista van ’t Koffiehuis, tot vogelhuisjes van VanWanrooij Ontwikkeling, enz. enz.

Vragen/ideeën
Heb je vragen, ideeën, opmerkingen of andere dingen, mail dan gerust naar rosmaleninbeweging@gmail.com of neem contact op met één van de commissieleden.
En nu maar aftellen naar 5 mei!


De commissie ‘Rosmalen in Beweging’
AemySevinga
CorrianneSchijvens-van Hassel
Bert ter Mors
Felix van den Nieuwendijk
Edwin Smolders
Leander Pennings (06 23707619)